«Mit» bør revurdere igjen.

Sitte Pakpanang skrøt til Mit Nakorn at det er ikke bare Rungphet av 5 stjerners kylling å kjempe med Khumthrab Suwityim med funniness én side, men det er også Khumthrab å slå Rungphet til rundp ansiktet også. Videre Palangmai samarbeid har sjekket detalj av denne par bokser allerede, og det har sett egnetheten for å la Rungphet fra forskjellige programmet å kjempe med Khumthrab gitt likhet for kroppen betingelse, er bedre strategi for Khumthrab. Tvert imot, bør den fortelle legen å arbeide i dette spillet fordi det har høy utsatt for Khumthrab å slå Rungphet skal strikkes i ansiktet.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai mandag 29 desember 2014 Rachadamnern Muay har Thai stadion, Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong satt opp Palangmai samarbeid å hjelpe denne par bokser mellom Khumthrab Suwityim eller bokseren Palangmai gruppe ansiktet med Rungphet av 5 stjerner kylling eller kneet bokseren fra annet program. , dette er den nye og overraske. Videre har går Mit Nakorn eller Sumate Siasattabongkot eller arrangøren av Winmitchai følt forvirret etter vite at Palangmai gruppe kan ansette Rungphet å kjempe med Khumthrab med sin fordel enn Khumthrab å slå Khumthrab sikkert.

 

Ifølge denne nyheten sist søndag, sitte Pakpanang eller trener Suwityim boksing leir i Phuket provins har skrøt at han ønsker å fortelle Mit Nakorn, ga som nyheten av ser ned resultatene av Khumthrab å revurdere fordi Khumthrab har mye erfaringer å kjempe med flere boksere. Deretter, når du sammenligner hans god strategi og mye erfaringer, han har høy liggende å vinne Rungphet også. Dessuten skal det fortelle legene å arbeide i dette spillet, samt utleie Rungphet å forberede seg til å være needled ansiktet også. Tilsvarende har han fortalte Khumphrab å stoppe Rungphet’s kneeing ved hjelp av albuene. Som et resultat, Muay Thai fans bør forutsi om hans fortelle er sannheten, Suek Sia mer Chuchareon Muai Thai for mandag, i samarbeid med Palangmai og han er overbevist om at Khumthrab kan ha en sjanse til å bli vinneren i dette spillet sikkert med braveness av dommerne å dømme ham som vinner.

Leave a Reply