Vie for å kjøpe “Khwandome” for 1 million baht.

er Suek OneThongChai fortsatt favoritt en av Muay Thai fans; videre i siste millioner baht programmet, ville det være Rambo Thungsong eller Khwandome Tormeanburi, som har overvunnet Champesarn Suriyannoi Orbortor Khamphee å være vinneren for 8 kamper kontinuerlig. er det fornøyd med sjefen til å betale for ham i en million baht hvis han flytter til sin boksing leir, og han får 30,000 baht å kjempe i 103-104 pund

 

har Wittaya understreket med journalister av Muai Siam som i det siste programmet Rambo Thungsong har kjempet for å bli imponert av Muay Thai fans av Suek OneThongChai Million Baht. Dessuten, det siste 2014 han har aldri mistet til noen, så det bør vennlig hilsen for dommerne å vurdere premier til ham vel som andre også. I tillegg finnes det leder av store boksing leir, som imponerte med Rambo form å betale for 1 million baht ham hvis han flytter til sin boksing leir. Deretter har Wittaya takket for ham også på grunn av sin gode støtter fra tid til tid. den annen side, Rambo er hyggelig med flid og gi penger å ta vare sin familie, og han får 30,000 baht for å slåss i liten vekt allerede. Som et resultat, kan i det neste året eller i AD 2015, han være mesteren i neste program for sikker. Dermed bør Muay Thai fans muntre opp for ham uten å bli skuffet absolutt.

 

For siste statistikken, har Rambo slått av Saaek Sitphameuk, Wiarya Sujeebameekaew, s. Telakul, Toto Sripanomyim, Kobee P. Telakul, The vinner S. Pongamorn, Papaelek T. Laksong Muay Thai treningsleir, Phetrungriang Sitnorasing, The vinner S. Pongamorn og Suriyannoi Orbortor Kamphee.

Leave a Reply