“Mai” har laget listen par bokser på bursdagen av Rachadamnern Muay Thai stadium.

Selskapet Sommai Sakulmatta har avslørt for par bokser av Suek S. Sommai fødselsdagen til Rachadamnern Muay Thai stadion programmet onsdag 24 desember 2014; nemlig Yodwicha P. Bunyasit til kneet opp med Sansatan S. Suradate i 137-140 pounds etter andre par bokser eller Superlek av Rattanabundit universitetet å møte med Chomphichit Sitsafebunyham i 126.5 pounds og andre glimrende par boksere. Deretter Muay Thai fans bør gå glipp av dette programmet.

 

Suek S. Sommai om fødselsdag Rachadamnern Muay er Thai stadion program sendt onsdag 24 desember 2014, selskapet Sommai Sakulmateta eller Palangmai boksing leir og hans samarbeid klar til å gjøre listen over par bokser; nemlig master par bokseren av Yodwicha P. Bunyasit å prute vekt Sansatan S. Suradate i 137-140 pounds samt betydelig par bokserne uansett Superlek av Rattanabundit University til å møte med Chomphichit Sitsafebuntham i 126.5 pounds, Denphanom av Keelakorat skolen å møte med Chamuakthong S. Yuphinda i 136 pounds, ET Phetsomnuek møte med Phetbunchu av Keelakorat skole i 129 pund, Sanwangchai J.S.P. til ansikt med Paeteng Kertponthip i 121 pounds og Thanadate T. Pran 49 til å møte med Khonkhob W. Wiwattananon i 112 pund og andre glimrende par boksere å kjempe i dette programmet.

 

Sommai sa at hans samarbeid og ham har laget listen over nye og interessante par boksere dette programmet av Rachadamnern Muay Thai stadium allerede; nemlig den master par bokser eller Yodwicha å prute vekt for Sansatan 3 pounds og andre gode de. Derfor bør det inviterer Muay Thai fans å følge opp programmet også.

Leave a Reply