SiaNao kan overse gode håp om BigSong med sin egen verdighet.

SiaNao eller Wirat Wachirarattanawong sa at han ikke brydde seg om håp om BigSong eller Thongchai Rattanasuban for å tillate ham å dele hans boksere for programmet. Dessuten, han er ikke sikkerom hans mål, men har han sin verdighet ikke gjør som dette med BigSong lenger. Dessuten er han sikker på om sin kapasitet som hans samarbeid sette stor skal Muay Thai fans av sin egen følges opp.

 

Etter BigSong eller Thongchai Rattanasuban har rapportert til journalister at han er klar til å hjelpe SiaNao eller Wirat Wachirarattanawong sette programmet boksing fullt, spesielt å dele for Superbank av Rattanabundit og Pakorn PK Sanchai Muai Thai Yim i Lumphinee boksing stadion for å delta i Suek Lumphinee Champion samt støtte Muai Siam, har SiaNao Wirattanawong ringte sist onsdag 3 desember 2014 til redaktøren av Muai Siam i tredje desember at han har sin egen verdighet å ta bokserne av SiaNao å kjempe lenger ved ikke å godta for godt håp om BigSong. I tillegg han håper BigSong ikke å ha en ondsinnet hensikt for ham, og han er trygg i sin evne og hans teamwork oppsett for den store kampen til Muay Thai fans for å se med talent. I tillegg vil det være Nong båt eller Nattadate Wachirarattawong eller hans sønn til å konfigurere den store kampen dette januar kurs å feire nyttår festival, og det vil være utmerket par bokseren å bevise sin ytelse med prisen for 500 baht i letting Muay Thai fans å se hvor flott det er uten å stole BigSong å utveksle bokserne ham lenger.

 

SiaNao sa alvorlig at han har vært arrangørene i mange år for, samt skape de gode; Han er derfor ikke nødvendig å noen hjelp fra BigSong med gode håp. Videre han ikke burde ha dårlig oppmerksomhet til ham også, og han fortalt BigSong ikke å dele bokserne av ham til å kjempe i programmet lenger med sin egen verdighet og kapasitet til å sette programmet. Deretter denne nyttår festivalen i januar, vil det være stor programmet med sjekke prisen 500 baht som Muay Thai fans kan muntre opp sikkert.

Leave a Reply