Føl spent med alderdommen boksere fra mange muay thai leire kjemper på Chitmuengnon Thai boksing stadion, Thailand.

4 kjente og utmerket boksere i fortiden vil være tilbake for å kjempe igjen; Rambo vil for eksempel ha en annen kamp å kjempe på denne 7 juli i 2013 med Langsuan samt Lakhin og Neung ubon som vil møte opp med hverandre på denne 21 februar i 2013. På den annen side, har Somjit Wankaew oppsett for Chitmuengnon program for å bevise sine opptredener gjennom kabel PSI-TV kringkastet over hele Thailand landet.

 

Dessuten, disse 4 berømte boksere fra 4 muay thai leire har opprettet nye gjeldende til muay thai liv; Videre, journalister av Muai Siam hadde vært åpenbart fra dem eller Rambo, Langsuan, Nuengubon og Lakhin som alle er i førtiårene at de hadde besluttet å komme tilbake for å kjempe i Thai boksing stadion igjen. Deretter har Somjit Wankaew oppsett for Chitmuengnon Thai boksing stadion å bevise deres forestillinger med å gi 100,000 baht for vinneren også. Derfor Rambo vil kjempe med Langsuan på denne søndag 7 juli i 2013, og Lakhin og Nuengubon vil slåss med hverandre på denne søndag 21 juli i 2013.

 

En av muay thai samarbeid med Chitmeungnon sa at “det er sikkert at disse tidligere boksere vil komme tilbake å kjempe igjen på Chitmuengnon Thai boksing stadion. Videre vil Rambo kjempe i 58 kg. med å få 200,000 baht hvis han er vinneren og Nuengubon og Lakhin kan få for 300,000 baht hvis hver av dem er vinneren. Dessuten fristen for å betale depositum er på denne søndag 30 juni i 2013, og disse 2 programmer som kan kringkastes gjennom svart PSI-kabelen på kanal 174 på 9,00 – 11 kl. i Thailnad. Således, alle muay thai fans bør følge disse 2 program hvilke er de populære programmene at alle er interessert nå.”

Leave a Reply