Planlegge for “Kertphet” å angripe hans par bokser på den harde måten.

Denne time, Kertphet Suanaharnpeakmai er fortsatt i form, varme etter viser flott form i Suek Muai Dee Witheethai kanal 11, dessuten det bør akseptere for gode navn, styrke og ytelsen til Nong O av 5 stjerner kylling daewyim, som har flere ulemper enn hans par bokser. , endelig han kan bruke sin friskhet for å overvinne sin par bokser i 134-132 pounds uten bekymringsfull om hans styre vekt mye.

 

Dessuten, på grunn av hans gode strategi, han kunne ha liggende å bli mester i Thailand i lyset vekt også av mot i Suek Phetyindee bursdagen av Sia Nao Phetyindee tirsdag 25 November 2014 Lumphinee-Lamintra Muay Thai stadion.

 

Etter Kertphet Suanpeakmai har viste frisk skjemaet i hver boksing kamper av Suek Muai Dee Withee Thai, tilhører Sia Roj Nongyao boksing leir i distriktet Pluakdang i Saraburi provinsen, i samarbeid med Phetyindee har presse opp ham til å kjempe i neste kamp for å fatte mesteren av Thailand i lett 135 pounds med Nong O 5 stjerner kylling. Imidlertid kan Nong O prute hans vekt til ham i 132-134 pund for å hindre varme form av Kertphet.

 

For Kertphet, bokseren for Pairoj Nongyao, har leder av Suanaharnpeakmai boksing leir i Pluakdang av Saraburiprovinsen avdekket Siam idrett at etter at han vet at hans bokseren kan møte med Nong O, han befalte ham å øve seg i en uke i blir vinneren.

 

For Suek Kertphet, denne time han er den varme av dette boksing sirkelen etter at han har vunnet alle kampene i Suek Muai Dee Witheethai; men hans ytelsen, styrke og navnet har mer ulempe enn Nong O i 132 pounds. , hvis han Kjøp hans vekt å kjempe i 134-132, det viser at han ikke har forhandlet mye vekt til hans par bokser. den annen side, kan Sia Roj støtte Kertphet i denne kampen helt ved å gi et store mengder penger å utdannet av ham for 20,000 baht, hvis Kertphet er vinneren, alle føler glad.

Leave a Reply