“Sittisak” flyttet til Bangkok å endre sin Muay Thai leiren.

Palae Kertthongrit eller trener Sitbunmee Muay Thai Camp har bekreftet at Sittisak Sitbunmee har pakket klærne å trene PK Sanchai Muai Thai Yim lenge. er han klar til PK Sanchai Muai Thai Yim som en å kjempe for Phetsuphaphan programmet 24 oktober 2014 Lumphinee Ramintra og Yodsila Faretex.

 

Palae Kertthongrit eller trener Sitbunmee Muay Thai camp sa at i den siste Sittisak har pakket klærne å trene PK Sanchai Muai Thai Yim, og er han klar til s. K. Sanchai Muai Thai Yim. Dessuten, er det operasjon å bringe dokumenter til hånden komiteen Office av bokseren. Dessuten Sia Khwag PK eller sjefen P.K Muay Thai Camp har tillatt Sittisak å flytte i PK Sanchai Muai Thai Yim 24 oktober 2014. I tillegg Sittisak er en av alle gode boksere, som flyttet å øve seg PK Sanchai Muai Thai Yim, samt å være klar til denne Muay Thai leiren å møte med Yodsila i Phetsuphaphan Muay Thai camp denne 24 oktober 2014 ved Lumphinee Muay Thai stadion. Endelig, han har snakket med sjefen PK Muay Thai Camp allerede.

Leave a Reply