«Sia Kim» vil kjempe som de andre par bokseren som alle liker.

Chun Kertphet avslørt at for 118-120.5 pounds, vil det være Phanphayak Chitmuengnon å prute vekt for Sia Kim sitte Sortor Taew i 2,5 pounds å kjempe som de andre par bokseren av Suek Kertphet denne 31 oktober 2014 med egnethet. Dessuten er det antatt at selv Phanpayak hadde vært vinneren før i den siste kampen, denne gangen han ikke kan vinne lett med sin par bokser spesiell form ikke å bli taperen sikkert.

 

For den andre par bokseren av Suek Kertphet sendt denne 31 oktober 2014, har Chun Kertphet gjort listen over Phanphayak Chitmuengnon å prute vekt for Sia Kim sitte Sortor Taew i 2,5 pounds å kjempe 118-120.5 pounds. Dessuten, denne vekten har vært vurdert bra men Phanphayak hadde vært vinneren i fortiden. Men er det antatt at han ikke kan vinne Sia Kim lett sikkert.

 

Chun avslørt at han har fjernet par bokseren allerede etter la Phanphayak Chitmuengnon å prute vekt for Sia Kim Sortor Taew i 2,5 pounds å kjempe for 118-120.5 pounds med egnethet. , det er antatt at selv om Phanphayak hadde vært vinneren før, men han vil ikke vinne Sia Kim lett sikkert med sin spesielle form ikke å være den

 

Master par boksere i denne kampen, vil det være Muengthai S. Bunyiam overfor med Tuanphae The Best Udon, Yodthongthai Kertchareonchai overfor med Phokaew Phonchangchonburi, Kengkhla P. Pekko overfor med Kosakornnoi S. Yingchareonkarnchang, Sprinter Pangkongphrab overfor med Rungubon Sakami, synge Paranchai overfor med Phetphrayakrai PK Sanchai Muaithaiyim og andre.

Leave a Reply