“Singthongnoi” er klar til å kjempe med “Uthong”.

Singthongnoi P. Telakul Muay Thai campis virkelig glade for å kjempe i neste kamp når han har kommet til å kjempe Aekbangtrai boksing leir i Chonburiprovinsen. Da ønsker han å kjempe med Phetuthong A. Khwanmeung i neste kamp denne 8 oktober 2014 i 129 pounds med sin selvtillit.

 

For flytting av Suek en Thong Chai denne 8 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, senere reporteren har vært åpenbart fra Singthongnoi P. Telakul Muay Thai camp eller den 35 år gamle-bokser, som kan bevise sin ytelse med junior bokseren som Phetuthong A. Khwanmueng som for denne kampen er han fortsatt holder øve seg Muai Aekbangtrai boksing leir i Chonburiprovinsen med denne 70-80 prosentene av beredskap før kampen i den dag 100 prosentene å kjempe.

 

For møter med flott par bokseren som Phetuthong sier Singthong at han er fortsatt bekymringsfull mye fordi hans par bokser har hans stor strategi å kjempe, spesielt for sin betalende oppmerksomhet å kjempe etter å ha skjemaet slipp i de siste kampene.

 

Singthongnoi viste at etter hans tapte til Yodwittaya Phetsemuen, han har gode sjansen til å kjempe i Japan for nok en gang å binde opp med sin par bokser. Deretter til denne kampen har han forberedt seg til å kjempe helt med støtte til Aekbangtrai, Leang og Praphitkoi for å ta vare . Dermed kan være det sikkerat han skulle være vinneren av kampen selv er han 35 år gammel, men tilstanden hans kropp er fortsatt perfekt.

Leave a Reply