Chit kan dele programmet til oppsettet for OneThongChai 2 muay thai programmer i måneden.

Ouan Muengnon eller en av et samarbeid for å administrere Chit Muengnon programmet kan sette opp det nye programmet av Suek Daew Rung Chit Muengnon på Muai Chit Mueng ikke muay thai stadium av eller Tor Kor markedet som vil starte i den første kampen denne 16 juni i 2013, og han sa at “nylig, Thongchai Rattanasuban hadde snakket om Chit Mueng ikke programmet også. Deretter kan vi dele vårt program med Suek OneThongChai for to programmer i måneden sendt på kabel-tv. Videre, i de neste dagene, vil vi snakke i dette emnet gevinst og vi har forberedt for nye programmer av Suek OneThongChai for 2 programmer i måneden ved å ta tur til å bli arrangørene å sette programmet.

Råde komiteen å bringe tilbake Bird er sønn til å fungere.

På samme måte, hadde journalister av Muai Siam vært åpenbart fra senior av boksing sirkelen som ikke vil avsløre navnet hans at i dette øyeblikk, en ting som BigSong må gjøre er å be om unnskyldning for komiteen av Rachadamnern muay thai stadium for å be om hans arbeid å være tilbake og ikke lar komiteen av muay thai stadion skal anklager i samfunnet vårt.

På den annen side, er det en masse av muay thai fans i Suek OneThongChai som vet om dette emnet, så det er avhengig av BigSong eller Bird er sønn for å be om unnskyldning til ham. Videre bør commander Surakai Chattumat eller komiteen av Lumphinee muay thai stadium ringe for Bird er sønn å snakke og skyver Bird er sønn til å arbeide for å skape storheten av muay thai stadion igjen. Så, vil det være god mulighet til å ringe for Bird er sønn til å arbeide med komiteen av Lumphinee muay thai stadium igjen også.

Dessuten er det troverdig at hvis komiteen av Lumphinee muay thai stadium gir ham en ny sjanse, kan det være Lumphinee muay thai stadion, på større måte som tidligere ganger sikkert. På den annen side, nå har vi Sia Nao og Chun Kertphet og andre mennesker for å hjelpe hverandre på denne måten som bør gi en annen mulighet for BigSong å gjøre storhet. Tvert imot, er det opp til komiteen av Lumphinee muay thai stadium å gi en ny sjanse til ham eller ikke. Men hvis det var meg, ville jeg gi en ny sjanse til Bird er sønn å være tilbake sikkert samt fjerne alle gamle problemer.

Leave a Reply