Det er virkelig glad for “Siankaeew” eller 34 år gammel til å kjempe i den store Muay Thai match.

Direktør Sukthad Phumphanmueng er virkelig stolt over at Sian Kaew Phonchangchonburi eller den elskede disippel er fortsatt boksing sirkelen med kvalitet selv om han er 34 år gammel. Men dette fredag 29 August 2014, vil det være en mulighet for Muengthai S. Bunyiam eller master par bokser av Suek Phumphanmueng å akseptere sin skjebne har dårligere enn hans par bokser. Men i denne tiden han har forberedt seg bedre enn gamle siste tiden.

 

Sian Kaew eller Phokaew Phonchangchonburi har vist sin form denne boksing sirkelen i lang tid; Videre har han fått mange erfaringer til 34 år gammel. Men han opprettholde sin standard i kampene hver gang han kjemper Thai boksing stadion. , uansett vinner eller taper, han alltid viftene god kreditt fra Muay Thai i Thailand, samt oppmuntring til å være stolt av direktør Sukthad Phumphanmueng eller vaktmester ham. Videre denne fredag 29 August 2014, kan senere Phokaew opp Thai boksing stadion tillate Muengthai S. Bunyiam å hevn med ham igjen.

 

Direktør har videre avslørt at han ikke er seriøs om dette temaet fordi vunnet eller tapt spillet er rettferdig idrett. Men hans forventning er å skape pålitelighet og skjebnen til Muay Thai fans i Thailand fordi uansett vunnet sin eller miste spillet, Muay Thai fans i Thailand alle beundre i sin ytelse, spesielt for denne sjansen som han har forberedt seg godt for å forvente for det gode resultatet.

 

Direktør Sukthad avslørt at boksing spillet har å tape og vinne. Men de betale oppmerksomhet av lærer seg å redusere feil. Men fordi denne gangen Phokaew har trent seg bedre enn første gang, det er opp sin ytelse å kjempe bare.

Leave a Reply