“Ouan” advart mot å sette ned på Bare.

Ouan Muengnon har bekreftet at for par bokseren å kjempe i Suek Chit Mueng ikke denne tredje September2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, kan det være verdt for Muay Thai fans i Thailand for å betale billetten som de siste tidene sikkert. Imidlertid bør det advare Muay Thai fans i Thailand ikke å sette Bareber før det regretful fordi han har vunnet sine par boksere i flere kamper.

 

For Suek Chit Muengnon denne tredje September2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, vil det være master par bokser eller Yokphet Yodatsawintransports å kjempe med Neungthep Sakami, Rungubon Sakami å kjempe med Weerachon T. Thepsuthin, Weerachai W. Wiwattananon å kjempe med Prakaiphet J.S.P., Phetsiam Chitmuengnon å kjempe med Prakaiphet Sakami, Phetkriangkrai Rachanon å kjempe med Phetchorfah PK Sanchai Muai Thai Yim Yodsusan S. Choknittaya å kjempe med Kaoa Rachanon og Mangkorndang Pangkongphrab 200,000 baht med Kengkat S. Rungwisai som den første par bokseren.

 

Ouan Muengnon eller assistent samarbeid har bekreftet at de par bokserne som kan kjempe i Suek Chit Muengnon denne tredje September2014 Rachadamnern Muay Thai stadium kan favorisere Muay Thai fans i Thailand være verdt å betale billetten som tidligere passer sikkert. I tillegg har han advarte Muay Thai fans i Thailand ikke å slå ned den bokseren før det regretful fordi denne bokser har vunnet hans par boksere i flere kamper. , selv om dette programmet ikke er den store kampen, men det er sikkert å være verdt for Muay Thai fans i Thailand betale billetten definitivt. Dermed det bør advare for Muay Thai fans i Thailand som er travelt å dømme folk til å tenke i nye måten fordi det over forventning ofte.

Leave a Reply