38 år: BigSong brakt flere par boksere å kjempe.

BigSong eller Thongchai Rattanasuban er kjempefornøyd thatabout Suek 38 årsjubileet for en Thong Chai å lage den interessant listen over par boksere til Muay Thai fans kan vente å se frem til den siste par bokseren sikkert. Dessuten, når master par bokseren har kjempet allerede, det være kampene Champion Rachadamnern Muay Thai stadium til ikke å gå glipp av et program.

 

For å gjøre listen over par boksere i Suek33 årsjubileet for en Thong Chai, har arrangørene satt opp dette programmet elegant. Videre garantert ThongchaiRattanasuban at hver par bokser i dette programmet har vært reagert fra Muay Thai fans. Da de mener at Muay Thai fans kan oppmuntre dem alle, og etter å ha passert den master par boxer av året mellom TaksinlekSitprakaifah og Sam A 5 stjerner kylling, vil det igjen bare 2 par boksere i nivået av mester Rachadamnern Muay Thai stadium for å kjempe i neste dag.

 

Etter disse 2 over par boksere består de av Onephichit Meenayothin å forstå mini fly vekt mester Rachadamnern Muay Thai stadium med Chaimongkol Chujeebameekaew og Phetmeugchon P. Suanthong å forstå fly lett mesteren med Kumarndoi. Videre for disse 2 par boksere, har ThongchaiRattanasuban bekreftet at de er alle gode fremtiden eller master par bokserne av boksing i fremtiden sikkert.

Leave a Reply