“Kingthong” har forstått for champion.

Selskapet KingthongLuakphrabat vil gjøre listen over Thanadate TorPran 49 Muay Thai leir for å kjempe for fatte mester i 5 millionær stjerner kylling program kanal 11 vender med OnechaiRamboesarn som den andre par bokseren i Suek en Kingthong sendt dette torsdag 28 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadion.

 

Etter viser skjemaet varme sammenhengende til fatte mesteren av millionær 5 stjerner kylling program, Thanadate TorPran 49 Muay Thai camp eller en disippel av Rongthiead: commander ThiedsakNontapanphiphat og store leder av TorPran 49 Muay Thai leiren boksing leir har laget listen over ham til å kjempe i Suek en Kingthong dette 28 August 2014 ved Rachadamnern Muay Thai stadion med Onechai Ramboesarn i 110-109 pounds som den andre par bokseren av programmet.

 

I det siste selskapet KingthongLuakprabat har avdekket at det bør gjøre alt i riktig tid, og Thanadate TorPran 49 Muay Thai leir har sin varme form. Således, det er heldig å la Thanadate å kjempe med Wonchai, og han er overbevist om at denne kampen kan være morsomt selvfølgelig på grunn av stilen til sine slåss at Muay Thai fans alltid vet godt om skjemaene. Deretter kan Muay Thai fans se frem til å se for Suek en Kingthong dette 28 August 2014 også.

Leave a Reply