Satt seg som mål å trene “Khaimookandaman 2”.

Kaimookandaman eller Olay Kertoneway forbereder spredt strategien til hans disippel eller Olaylek Phetsemeun å være 100,000 baht bokser og denne gangen er det Wittaya Phetsemuen eller Chai Thongsong støttes av ham. Deretter i fremtiden Olaylek Phetsemeun kan bli bør stjerne bokseren selvfølgelig, Muay Thai fans muntre ham opp også.

 

Dessuten, er det den velkjente Phetsumeun Thai boksing leir; nemlig, Paranchai eller Singchalarm eller den siste mester av Ched se boksing programmet inkludert 100,000 baht par boksere eller Yokwittay, Kangkhanlek, Ploywitaya, Morakot, Yod Iiad, Kwandome Kertwisut. I det siste, vil det være Khaimookandaman 2 eller Olaylek Phetsemeun å imitere av Olay Kertonewayin som den berømte stjernen i fremtiden.

 

Chai Thongsong sa at etter trening mange boksere i sin boksing leir, et samarbeid med Phetsemeun eller Paranchai har utarbeidet å presse opp Olaylek Phetsemeun til å bli en berømt. Dessuten, det siste det er Olay Kertoneway å trene ham om taktikk, det er sikkerat snart Olaylek kan være den berømte selvfølgelig. Derfor denne 24 juli 2014 kan han overvinne Phetwinit S. Kittichai før hevn av 2 par boksere for Ploywittaya og Phetlamsin Sorkor Sungaiyim ytterligere. Som et resultat, bør Muay Thai fans muntre opp ham også.

Leave a Reply