“Aekphracha” som mål å kjempe i Kina for å få 25 millioner baht.

AEK Pracha Meenayothin er klar til å komme for å kjempe i den store kampen av boksing program for å forstå prisen 25 millioner baht eller 5 millioner Yuan i Suek Khunlun kjempe i Kina søndag 27 juli 2014. Dessuten, i første runde kan han møte med Yochihiro Chata eller japansk bokseren eller den store motstanderen av Buakhao for å inn i semifinalen i neste kamp. , kan han ta av flyet denne 24 juli 2014.

 

Aekphracha Meenayothin eller utmerket internasjonal bokseren sa at i denne tiden han har praktisert selv vanskelig å forberede for å kjempe i den store kampen Suek Khunlunfight søndag 27 juli 2014 Kina med 16 kjente star par boksere; Eelong eller kinesisk superstar bokseren, Andri Saower eller tidligere mesteren av K man, Arther Clichchanko eller Holland bokseren og andre. Dessuten er det 5 kinesiske boksere og 12 utlending boksere og resultatet av den første runden har dukket opp at Aekphracha kan møte med Yochihiro Chata eller japansk bokseren eller motstander av Buakhao Banchamake. Videre, hvis han kan vinne og pass inn i semifinalen runde, han kanskje har hans god sjanse til å Grip premiesummer flere millioner baht for.

Leave a Reply