Hånd i rapporten skal godkjennes av 38 år; Stor sang laget lister over 2 par boksere.

Foruten å listen for 100,000 baht par boksere, Thep Thamma bekreftet at for den store kampen Suek en Thong Chai sendt 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, Thongchai Rattanasuban er tildelt arbeid for samarbeid for å gjøre det til komiteer i Rachadamnern Muay Thai stadium for å sette møte dette tidlig i August ved å gjøre listen over par boksere å forstå mesteren i 105 pund og 108 pund for denne kampen.

 

Thep Thamma eller et samarbeid eller assistent for Suek OneThaongChai avslørt hans sinn til reporteren Muai Boym etter Thongchai Rattanasuban har laget listen over par boksere denne 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium bestående av berømte star par boksere inkludert i en Phichit Meenayothin å forstå mesteren i 105 pounds med Chaimongkol Sucheebameekaew og Phetmeungchon P. Suanthong å forstå mesteren i 108 pounds med Kumarndoi S. Chitpakdee og andre 2 par boksere.

 

Thep sa at Suek OneThongChai den store kampen sendt denne 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, i det siste selskapet Thongchai Rattanasuban har tildelt arbeid for samarbeid for å gjøre rapporten for komiteer Rachadamnern Muay Thai stadium for å møte i begynnelsen av August og la bokserne å forstå mesteren i 105 pounds og 108 pounds. , et samarbeid er publisert rapportert for sending til sekretær til bruk i møte snart sikkert.

Leave a Reply