“Kertphet” vil møte med “Denphanom”

Det er fordelaktig for Sommai Sakulmateta, som har brakt Kertphet Suanaharnpeakmai å vinne Yodthuanthong Phetyindee Academy i Bangrachan program som den siste kampen. , Sommai har blitt gjort listen å kjempe med Denphanom av Kela Korat skolen allerede å møte som master par bokser i Suek S. Sommai for den store kampen denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Dessuten, det er overbevist om at Muay Thai fans i Thailand kan være verdt å betale penger god form og lignende vekt dette par bokser.

 

Det vil bli den store kampen settes 21 juli 2014 ved Sommai Sakulmateta eller arrangøren av Suek S. Sommai Rachadamnern Muay Thai stadion eller leder av Palangmai gruppe etter Kertphet Suanaharnpeakmai har vunnet Yodthuanthong Phetyindee i Suek Bangrachan. , Denphanom av Keelakorat skolen kan kjempe som master par bokseren i Suek S. Sommai som den store kampen denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium sikkert. I tillegg Muay Thai fans i Thailand ringe for se denne drøm par bokser, Sommai har koordinert til samarbeid med Suek Bangrachan å gjøre listen over denne par bokser umiddelbart. Deretter kan Denphanom kjempe denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium svar behovet av Muay Thai fans i Thailand som ringer for denne kampen. Endelig, kan Muay Thai fans i Thailand tilfredsstille i denne kampen sikkert god form og lignende vekt å kjempe.

Leave a Reply