Angi “Chanapetch” kampen med “Gaotam”

Nattadet Washirattanawonh, en pådriver for Petchwised Radchadamnoun boksing stadion og Jao Muay Thai krig på Aomnoi boksing stadion åpne sitt sinn med Muay Siam reporter med styret og utbyggerens møte Jao Muay Thai krig mot Aomnoi boksing stadion i sist at Chanapetch 91 Rungrod å kjempe med GaoTam Rungprabat i Fug Tean i Jao Muay Thai på lørdag 26 juli på Aomnoi allerede etter Rattakhed ble solgt i kampen med Petchsinil men dette er utenfor kampen som ikke betyr. Gaotam får poeng skjemaet den siste kampen, men han må kjempe

“Etter at Rattakhed ble solgt i kampen med Petchsinil 26 juli, en pådriver for å angi nye kampen. Avslutningen av møtet sendte Chanapetch å kjempe med Gaotam på 5 juli som er mitt ansvar. Men dette er utenfor kampen bokseren måtte kjempe ifølge boksing programmet. Jeg tror Gaotam vil angi neste runde med Petchsinil om ikke har ulykken skjer med begge”sa Nattadet.

Leave a Reply