“Sayannoi” kunngjøre han ikke er slutte

Tep Dharma innrømme at han savner Sayannoi T.Songlank, 22 år gammel bokseren dyktighet veldig mye hvis han vil avslutte i denne tiden fordi han er en god bokser boksing ferdigheter i seg selv. Han er klar til å støtte Sayannoi tilbake til bli den kjente bokseren igjen.

Tep Dharma, Wansongchai Team og formidler av Jao Muay Thai på Siam AomNoi sa etter Sayannoi T.Songlank vinner Kunsuek Eakbangsai i Jao Muay Thai på AomNoi siste gangen det Sayannoi avreise fra boksing for militær trening, men han kom tilbake og klar til å få hans storhet igjen etter stopp boksing lenge.

“Hvis han bestemmer seg å avslutte boksing, jeg er enig at jeg vil savne Sayannoi T.Songlank, 22 år gammel bokseren dyktighet veldig mye hvis han ønsker å slutte i denne tiden fordi han er en god bokser boksing ferdigheter i seg selv. Han kan kjempe i lang tid som jeg er klar til å støtte Sayannoi tilbake til bli den kjente bokseren igjen “Tep sa.

1 thought on ““Sayannoi” kunngjøre han ikke er slutte

  1. Jessica Grace

    I 10 år siden, Sayannoi er den kjente bokseren og han har mange fans å følge sin kamp. Da selskapet var fornøyd med sin kamp. Men i dag han er gammel og våpenet er treg så han ofte mister.

Leave a Reply