Maruai ønsker å forstå den Muay Thai champion som han håpet.

Maruai Sitcheapond bedt om selskapet for å fatte mesteren igjen i livet i 140 pounds for noen institute; i den forrige gangen viste han dessuten har varme skjemaet å vinne fem kamper kontinuerlig, spesielt å lære strategien for Yuttachai Kertphattaraphan vakkert. Dermed, hvis han er trygg i denne kampen, kan han ikke savner for å bli mester sikkert.

 

Maruai Sitchaepond eller utmerket bokseren fra Burirum har vunnet for 5 kamper kontinuerlig inkludert landsbygda Muay Thai stadium å vinne for 10 kamper. Dermed han ønsker å forstå mesteren i sitt liv på grunn av ingen match for å bli mester. den annen side, har han hans god form som ikke bør gå glipp for å være en ære. Da skal selskapet gi ham en sjanse å forstå mester i 140 pounds etter at han har vunnet i Bangkok Muay Thai stadioner for 5 kamper og landskapet seg for 10 kamper. Derfor bør selskapet vurdere om dette emnet for ham også.

Leave a Reply