“Sawek” som Sirichai

“Assawindam” Pol.Maj.Gen. Dr. Sawek Pinsinchai innrømmer S.Kittichai Muay Thai camp “Manisk bønn” Sirichai Nuansri er en morsom, forpliktelse og har kvalitet så boksing fans ikke vil bli sjokkert at Assawindam ikke vil forlate Keawpailin S.Kittichai Muay Thai Camp og mange boksere i Assawindam War direktesending søndag 20 juli via Channel 9.

mtbox_no14-07-10

Selv om S.Kittichai Gym “Manisk bønn” Sirichai Nuansri vil vinne og tape, men en ting at Assawindam fortsatt fungerer fordi dette er et treningsstudio som fungerer med engasjement og kjærlighet, fokusert de ikke på gambling fordi hodet er en religion mann. Han er ikke utnytte på boksere så dette er vennligst av “Assawindam” Pol.Maj.Gen. Dr. Sawek Pinsinchai klar til å støtte. Søndag 20 juli var åpne kampen av Anuchai S.Kittichai Muay Thai leiren med Raksudsud Aumkuenneng muay thai leir og den viktige kampen Keawpailin S.Kittichai kamp med Singpayak Rawenoi.

“Jeg visste ikke Sirichai Nuansri men noen sier vi er et et brorskap, og jeg la merke til at han gjorde boksing av engasjement og kjærlighet, ikke bekymre om gambling, fokus på kvalitet, ikke et dårlig rykte og han er ikke utnytte på boksere. Denne virkemåten er behage meg så jeg ønsker å støtte ham kontinuerlig.” En manager Sawek sa.

Overvektige mann mistet så mye vekt i Thailand grensevakter nektet å tro han var samme person  , Mirror .

En 21 mann kaste så mye vekt i Thailand som grensevakter nektet å la ham fly hjemme så han så i motsetning til offisielle bilder tatt av ham ved ankomst.

Ross Connor, 33, brukt £6000 å delta en Ettåring kick-boksing leir i Phuket, og da han ønsket å dra hjem var han 13st. Han ble anholdt på flyplassen før han viste offiserer bilder som dokumentert sin treningsopplegget. Ross, av Peterborough, Cambs, sa: «det var litt urovekkende.

 

Leave a Reply