Båren er klar til å arbeide på 27 juni for morsomt.

Det er ikke basert komiteene gi score for tilhenger par bokser av Suek Phumphanmung denne 27 juni 2014; nemlig Nuengthep Sakami overfor med Yodsila Faretax. Videre mener direktør Thad i vekt. Således, i dette tilfellet de båre kan ha rolle å arbeide selvfølgelig avhengig av vekten og hvordan å kjempe for bokseren. Som et resultat, bør ikke Muay Thai fans være uforsiktig å se fordi det er avhengig av strategien med hverandre; Imidlertid er det troverdig at hver og en kan bli slått til kampen med funniness sikkert.

 

Dessuten, det vil være master par bokser eller Sian Kaew Phokaew Phonchangchonburi overfor med Pornsanae Sitmonchai, Krangphreenoi Phitakphaphadang overfor med Saksuriya Ch. Khoyuhaisuzu, Neungthep Sakami overfor med Yodsila Faretex, rotete P. Prasertyim overfor med Deawphayak Sakphlaipaya, Nantawat Ch. Rungroat overfor med Phanomrunglek Kertchareonchai, Phetsaifah Sortor Monphonethong overfor med Aphisit Phonchangchonburi, Khunphan Kertchareonchai overfor med Nuengsai N. Pantasane.

 

For Suek Phumphanmeung sendt 27 juni 2014, avslørt direktør Thad Phumphanmueng at ifølge tilhenger par bokseren mellom Nuengthep Sakami overfor med Yodsila Faretex, dette par bokser ikke er basert komiteene gi score på grunn av sin vekt tillater båre folk å arbeide sikkert. Men avhengig det av strategien med hverandre som Muay Thai fans ikke kan være uforsiktig å se. den annen side, kan det fortelle at hver og en kan bli slått med sin par boxer’s strategi.

Leave a Reply