Den andre thai boksing kampen av Weber muay thai turneringen i Thailand vil være mer morsomt fra mange muay thai leire.

For Muai av tredje gigantiske Weber Thaiboksing turneringen i Suek Chao Muai Thai på lørdag kl Muai Siam Om Noi muay thai stadium i Thailand, spesielt for thai boksing turneringen i versjon 138, dommerne av muay thai stadion eller Sia hadde meg eller Theerayut Hophrasertkit tildelt arbeider for Singkaserm Banponlamuengdee å være ansvarlig av hans arbeider med mange muay thai leire. Dessuten, i den siste kampen hver par bokseren hadde kjempet med funniness og være favoriserte til muay thai fans i muay thai stadion mye og den andre kampen starter denne lørdag 15 juni i 2013.

 

Videre for den tredje gigantiske Weber thai boksing turnering i Suek Chao Muai Thai kringkastes på channel 3 i Thailand, er det fortsatt moret og bli imponert av muay thai fans og nå den første kampen ble avsluttet i både linje A og linje B. Videre, for de par bokseren av Sansathan S. Suradate muay thai leiren som står overfor Manasak Sitniwat muay thai treningsleir, til slutt, Sansathan hadde fått overtaket over Manasak for å holde de første to punktene vellykket og i den neste kampen, han vil møte med Chamuakphet Phetkaserm thai boksing treningsleir å holde de to siste punktene i denne neste kamp.

 

Dessuten, tross alt av paret boksere i både linje A og linje B hadde kjempet med hverandre allerede, vil den begynne å kjempe for den andre kampen å holde flere poeng på lørdag 15 juni i 2013 ved vender mot mellom vinnerne. Videre vil vinneren mellom muay thai treningsleir for Phetmongkol T. Thepsuthin og Saksongkhram Phobtheeratham thai boksing leir gå inn i neste runde, så vel som på denne lørdag 22 juni i 2013 som vil være køen med Thunthong Phumphanmueng å kjempe med Tanachai Ch. Pradit som taperen av denne kampen vil mislykkes av spillet. Deretter, ledere av dette spillet eller Singkaserm er trygg på at den andre kampen, de par bokserne kan kjempe med morsommere og mer spennende enn den første kampen sikkert. “

Leave a Reply