Vekt på gruppen makt bokser.

SiaMor Kabeephomdang ønsker Muay Thai fans å tro og har skjebne med arbeidet til Palang Mai gruppe leder av SiaMai Bangkapi å skape kvalitet arbeid vekt vinnende. er denne gangen det flere gode boksere samt Iiad å bli med i denne gruppen også.

 

Gamle selskapet Rachadamnern Thai boksing stadion eller SiaMor Chuchareon Raweearamwong eller en av samarbeid med Palangmaigruppe som har SiaMai Bangkapi leder og flere venn arrangører; nemlig, SiaBu Muengphet, Otea Charumeung, Sorchor Toi Padreaw og SiaYang Kolok hevdet om retningslinjene sette boksing gruppen som han har snakket med SiaMuai allerede å sette opp de små, mellomstore og store gruppene for å opprette de nye stjernen bokserne. Dessuten kan de sette millionærer programmet opprette 100,000 baht bokseren fra Palangmai gruppe å kjempe i dette programmet.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Sommai sendt mandag 9 juni 2014, kan SiaMor sette middels Thai boksing stadion Rachadamnern Thai boksing stadion som består av master par bokser eller Kengkaj P. Pekko å prute vekt for Sangwangchai J.S.P. i 120/122 pounds, samt andre par bokseren eller Fahdannia Sitsoreng overfor med Phetnamngam S. Meeudorn i 123 pund , tilhenger par bokser eller Chai Sorchor Toipadreaw overfor med Rittikai Kaewsamrit Muay Thai treningsleir i 116 pounds etter av Patakthong S. Arunphan overfor med Wayunoi S. Sangakarnchang Muay Thai leiren, Seecha Kertbanchong overfor med Yodsiam Sorchor Wichitpadraew, Yodsing ChorKhoyuhaisuzu Camp overfor med Waifai T. Piamthrabpadreaw og andre.

Leave a Reply