Saksit og Khomkit mål å bli støttet av den hodet.

SiaTing takket for SiaNao å åpne muligheten for 2 boksere fra Danthablang; nemlig, Saksit og Khomkit å være ansvar for ham. Dessuten er han klar til å trene dem til å være den utmerkede av programmet, og i fremtiden Nawin Chidchob kan bringe dem til å arbeide for hans Muay Thai leiren.

 

Derfor har journalister vært åpenbart fra SiaTing Somkert Triphattanaporn eller berømte promoter Lumphinee Thai boksing stadion siste søndag kveld som disse 2 lykke boksere fra Buriram provinsen. nemlig, Saksit Namkabuan og Khomkit Namkabuan har vært ansvar for SiaTing allerede. , å vite at de kan kjempe med hvem, Muay Thai fans bør tenke informasjonen. den annen side, nylig gjorde han listen over Saksit å kjempe i Suek Sangsawangphanphla før de kan vise skjemaet vakre og beundrer. Dermed kan senere Saksit støttes for å være den nye utmerkede bokseren definitivt.

 

SiaTing viste at i siste, begge disse boksere hadde vært ansvar for SiaNao; Imidlertid, den forårsaket noen problemer før SiaNao førte dem for ham å ta vare. Da ønsker han å takke for SiaNao å bringe disse 2 boksere til ham. men pleide Saksit og Khomkit å være bokserne av skinke Namkabuan som er hodet ansatte treneren for Nawin Chidchob, som åpner gymnasiam jeg Mobilee fotballbanen Buriram province. Deretter, i fremtiden kan begge å være Nawin. Som et resultat, kan han inviterer Nawin for gi oppmuntring til begge tidligere å kjempe.

Leave a Reply