“SiaMor” garantert for disiplene 2.

SiaMor eller Chuchareon Raweearamwong bekreftet at hans både master disipler; nemlig, Chomthong og Khanongsuek Chuwattana kan komme til å kjempe med utenlandske bokser i Suek Max Muai Thai søndag 25 mai 2014 ASiaTeak Chareonkrung selvfølgelig. Videre vil det være innbydende alle Thai Muay Thai fans å muntre opp dem for å garantere at begge disse disipler deres god strategi å kjempe for Muay Thai fans sikkert.

 

For Suek Max Muai Thai sendt søndag 25 mai 2014 ASiaTeak Chareon Krung Thai boksing stadion, kan det være kringkasting CTH kanal som har 2 berømte boksere i Chuwattana Muay Thai leiren; nemlig den tidligere utmerkede bokseren i Burirum provinsen eller Chomthong Chuwattana og siste verden mester amatør Thai boxer kjempet i 75 kg. Langkawee Island til å delta i dette programmet med utlendinger. I det siste, avslørt SiaMor at for denne kampen, de praktisert med utenlandske bokserne kontinuerlig med bedre kroppens tilstand. Videre være bokserne i deres Muay Thai leire alltid vinnerne. er han forsikret at han ikke kanskje gjøre skuffelse til Thai Muay Thai fans sikkert.

1 thought on ““SiaMor” garantert for disiplene 2.

  1. Tom Cole

    Suek Max Muai Thai vil gjøre Muay Thai kjent i verden. Så de finner kan utlending å kjempe. Mange muay thai leire vil sende bokserne.

Leave a Reply