Wittaya fra Phetsemeun Muay Thai leiren i Thailand rådet måten å få penger.

Wittaya fra Phetsemeun leiren i Thailand har kontrollert hans 4 elskede boksere å kjempe i Suek Phetchaopraya på National Labor day sendt på førstkommende torsdag 1 mai 2014. Videre kan det garantere med 100 prosent at Ploywittaya Olaylek, Kwandome og Mondamlek har betalt oppmerksomhet å øve seg for å gi denne til seg selv og Muay Thai fans i Thailand på Phetsemuen sikkert.

 

For Suek Phetchaophraya i ny tanke og handling alder Sia Yuri eller Suwit Koiyeanyong, har han bare utnevnt nye hjelperen eller kjente hodet boksing leiren fra Sør, som Wittaya Phetsemeun og Duang Sakchaichot for å håndtere nye kampen kringkastes på denne nasjonale Labor day eller førstkommende torsdag 1 mai 2014. Dessuten, de gjorde listen over kjente par boksere; nemlig Ploywittaya Phetsemuen overfor med Phetlamsin Sorkor Sungaiyim A, Iiad Dam Teedet 99 overfor med Fahphenneung, KR S Yim Saketthong Meanburi overfor med S. Somporn Sanrit, S. Kiakun overfor med Thomas S. Chaichareon, Surakai Teedet 99 overfor Rittichai S. Meeudorn, i tillegg til de andre; nemlig Olaylek Phetsemuen Muay Thai camp overfor med Prakaiphet Ouanankarnchang muay thai treningsleir, Kwandome Kertwisut overfor med vinneren, Numyeantawanna Rittdate Satidcd overfor med Sangarun S. PongamornCamp og Mondamlek Phetsemuen vender med Kaosanrak Sakchaichot.

 

I det siste, informert Wittaya at hans 4 boksere er klar til å kjempe i denne kampen helt med hans styre hver dag for ikke å miste hans navn. Videre kan Muay Thai fans i Thailand ikke bli skuffet i denne kampen sikkert. I tillegg det siste hans samarbeid har nettopp feiret for hans fødselsdag, og alle lover å gi vinne prisen for hans fødselsdag, samt gi denne til Muay Thai fans i Thailand som alltid hylle dem.

1 thought on “Wittaya fra Phetsemeun Muay Thai leiren i Thailand rådet måten å få penger.

  1. Nick Nicholas

    Phetsemeun Camp er i den sørlige delen av Thailand, normalt gode boksere i fra sør. Men det er mange Muay Thai leire i den sørlige.

Leave a Reply