«Chun» viet seg til å gjøre gode gjeldende.

Chun Kertphet er klar til å vie seg for jobber i den store kampen sendt på denne 2 mai 2014 ved Lumphinee samt Muai Thai Chedsee program sendt på hver søndag. Dessuten, han tar sikte på å bringe kvalitet bokserne svar av politikk på scenen inkludert å invitere Muay Thai fans i Thailand for å se kampene i svak periode i selskapet for å gjøre overfylt folk å interessere spill igjen.

 

Chun Kertphet sa at denne gang han har en masse fungerer for både Suek Kertphet programmet og Muai Thai Ched se hver dag at Muay Thai fans i Thailand alltid ser frem til å se spillet. I tillegg har han en annen jobb eller Suek Kertphet Sanchon å kjempe over hele landet til neste år. Så nå tildelt han sitt arbeid hjort Kertphet eller sønnen ta ansvar i stedet for ham for Suek Kertphet Sanchon mens sønnen har sitt arbeid for Suek Kertphet og Suek Khlum Banponlamueng også. Hva mer, har Chun tildelt arbeid for hans samarbeid å ta vare på; for eksempel for Sør han tilordnet Kokert eller Somket Liangprasit, tildelt nordøst han for Sia Keela eller Kamchan Saokhamkate med å ha hjort Kertphet være stor koordinator.

 

Alle som er interessert i å bringe bokserne å kjempe i Suek Kertphet kan deretter kontakte teamwork i hver region. Derimot, Chun har en masse arbeider å operere og han ønsker å svar på behovet for på scenen av Lumphinee for å opprette storhet. Hva mer, ønsker han å gjøre listen over utmerket Boxere til Muay Thai fans i Thailand så vel som for Muai Thai Ched se på hver søndager samt jobbe som hans beste. Sanchon programmet, kan sønnen ta vare på alle og samarbeid i hver region, som Kokert, Sia Kamchan, Toihuaipong og Manoi Udon å ta vare på hverandre. Således, alle kan kontakte dem, men han kan fungere for programmene i Bangkok. Endelig han ønsker alle å se på den store kampen på denne 2 mai 2014, og denne kampen kan ha master par bokser eller Pakorn å møte med Seksan som er interessant å se mye.

Leave a Reply