“Phet” ønsker å forstå den Muay Thai champion fra “Eek” å få 50,000 baht.

Beaw Luakmakhamwarn bekreftet at sjefen Akkaradate Phimonsri eller sjefen Muay Thai leiren og presidenten Aek Bangtrai eller støttespiller vil gi spesielle penger for 50,000 baht som samme som tidligere ganger hvis Phet A. Phimonsri kan forstå mesteren av Madang i 118 pund

mtbox_no2014-05-06

Baew Luakmakhamwarn eller sjefen Luakmakhamwarn Muay Thai Camp viste til reportere Muai Boym som commander Akaradate Phimonsri eller sjefen Muay Thai leiren og presidenten Aek Bangtrai eller støttespiller kan gi spesielle 50,000 baht til Phet A. Phimonsri hvis han kan forstå mesteren av Madang i 118 pounds av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boksing stadion fra Wisanlek Cetransdiscovery lørdag av 12nd April 2014. Men bør det akseptere at Phet er neppe å kjempe i Suek Chao Muai Thai, unntatt slåss bare to ganger ganger denne boksing stadion med Tukkatathong og Sangmanee.
Blandet kampsport arrangører fra CBC News.
Blandet kampsport arrangører i Moncton spør provinsielle regjeringen å hjelpe dem bringe kamper tilbake til byen.
De fleste kampsport er sperret i New Brunswick fordi det er ingen provincial Kommisjonen å regulere dem.
Den føderale regjeringen sier kamper er illegal med mindre de er godkjent av et provincial commission.

Leave a Reply