“Sprinter” vil utvikle seg til å være stor Muay Thai i Thailand trening.

Dabphang Kongphrab avslørt at han er virkelig glad igjen som Sprinter og Yodphet Dabphangnakornbarn opprette en fremtredende form. håper han at i fremtiden de kunne bringe suksess eller forstå beltet mester for Muay Thai leir sikkert. Dessuten ønsker Sprinter å vinne for 3 – 4 ganger og bevise sin ytelse med Phanpayak Chitmeungnon også.

 

Moroever, reporteren har vært åpenbart fra Dabphang eller surgeant ordfører Nithisit Thangsirisakulthai eller sjefen nye star Muay Thai leir for Plean klubben at han er virkelig stolt av disse 2 boksere; nemlig, Sprinter og Yodphet Dabphangnakornbarn opprette enestående skjemaer ved å overvinne sine par boksere i Suek Kertphet Lumphinee boksing stadion. Derfor forventer han om fremtiden for begge å gi suksess til Muay Thai leiren absolutt.

 

Dabphang viste at han ønsker å ha de disciplinable bokserne som sprintere og Yodphet som skapte enestående verk. Dessuten, de skal forbedre sine oppgaver kontinuerlig for å forstå beltet mester for Muay Thai treningsleir. den annen side, ønsker Sprinter å vinne for 3-4 kamper samt bevise sin ytelse med Phanphayak Chitmuengnon. Derfor ønsker han Muay Thai fans i Thailand ta øynene ham og sende oppmuntring til ham for å være utmerket bokseren i nær fremtid.

1 thought on ““Sprinter” vil utvikle seg til å være stor Muay Thai i Thailand trening.

  1. Mike Griffin

    Sudjai Pumprakon har ikke et problem hvis Superbang U. Rattanabanthid fortsatt tviler Superlek W.Sangprapai å ha en hevn kjempe i 124-125 pounds som de ønsker. Han avslører denne tiden ikke har blitt varslet av byrået at når køen, men den beste bokseren i hans gym er er trening for kampen.

    Journalister er frigitt fra Sudjai Pumprakon, leder for flott treningsstudio fra Buri Ram etter Superlek W.Sangprapai vinne Superbang U. Rattanabanthid på Songkla i fjor som mange spør om den neste kampen. Han kan ikke forklare fordi det er avhengig av selskapets beslutning. Men Superbang vil ha hevn kamp er ikke et problem av vekten 124-125 pounds. Han er klar til å kjempe og ikke gå tilbake.

Leave a Reply