“Kwag” vet oppførsel av Muay Thai sirkelen.

SIA Kwag PK bekreftet at selv om han er det nye i boksing sirkelen, men han vet alle regler og oppførsel av boksing sirkelen på god måte. Dessuten, han er ikke egoistisk personen til å flytte sin bokser å kjempe i et annet program for sikker, bortsett fra hans samarbeid flytte min bokser å kjempe i den kampen. Noen ganger hans respektfull voksne lar ham hjelpe dem til å la hans boksere å kjempe i andre treff, men han har aldri en idé å flytte hans bokseren å kjempe i et annet program sikkert. Så, kunne han la sin bokser å kjempe i det opprinnelige programmet uten å flytte til et annet program som andre synes.

 

SIA Kwag PK eller sjefen over PK Sanchai Muai Thai Yim avslørt etter at journalister av Muai Siam fortalte at han er den nye i boksing sirkelen som han vet regler og oppførsel av Thai boksing sirkel bra uten å være den egoistiske flytte hans bokseren å kjempe i et annet program selvfølgelig. Tvert imot, kan det være unntatt et samarbeid av ham å la hans bokseren slåss i et annet program eller noen ganger at respektfull voksne la ham hjelpe fordi vi lever i samme samfunnet. På den annen side, har han aldri tenkt å flytte hans bokseren å kjempe i en annen.

 

Videre sa Sia Khwag at han ikke kan flytte hans bokseren å kjempe i et annet program for sikker og hvis hans bokseren har kamper å kjempe kontinuerlig, han kan ikke flytte ham til å kjempe i en kamp, bortsett fra hans bokseren som ikke har noen passer til kjempe. Dessuten kan det skje hvis respektfull voksne ønsker ham til å gi en stor hånd til dem i noen tilfeller. I tillegg ville han liker å argumentere med noen, samt hans mye ansvar. Deretter kan han ikke være en egoistisk, så han ville alle å ha enhet for opprette vennekretsen boksing skal blomstre gjør gode ting bare.

Leave a Reply