“Panpayak” er fortsatt varmt; Det kan vente i Suek OneThongChai.

Ouan Muengnon bekreftet at tidligere Somchit Wankaew og han har aldri mottatt kontakten fra Bird er sønn så hvordan få Panpayak Chitmeungnon å kjempe i Suek OneThongChai er fortsatt i undring. Men hvis arrangøren kontakte ham, er han klar til å slette køen for Bird er sønn uten å passere gjennom en annen mennesker fordi Panpayak har nå sin kø å kjempe på lang sikt. Så, etter denne 8 April 2014, vil han ha et annet program å forstå mesteren i 118 pounds i Suek Lumphinee mester Kirkkrai som løftet også.

 

Ouan Muengnon eller i samarbeid med Suek Chitmeungnon åpenbart for journalistene Muai Boym at tidligere arrangøren Bird er sønn hadde kontaktet ham for å la Panpayak å kjempe i den siste kampen. Dessuten, innrømmet han at i den siste Bird er sønn pleide å være selskapet; men nå blir Somchit for å være leder av boksing leir som selskapet i stedet for ham. Deretter Somchit har nå sin fulle rett til å kjøre sin plikt, men hvis Suek OneThongChai trenger mine boksere å kjempe i gjerning, et samarbeid bør kontakte ham selv. Dermed, hvis han er klar, han kan fjerne køen min sikkert. I tillegg har Panpayak nå sin kø å kjempe på lang sikt foruten dette neste kamp 8 april som kampen for fatte mester i Suek Lumphinee Krikkrai som en annen kamp. Deretter for Suek OneThongChai venter det blir neste køen for ham.

 

Ouan avslørt at alle ganger Somchit Wankaew har aldri kontaktet ham for å få Panpayak å kjempe i Suek OneThongChai; men hvis han kontakte ham, er han klar til å slette køen for ham ved å la ham snakke selv uten å sende en annen person å snakke med ham. Dessuten, nå Panpayak har sin lang kø å kjempe og etter denne 8 April 2014, vil det være en annen fatte for Muay Thai champion kampen i 118 pounds i Lumphinee mester Kirkkrai som en annen kamp. På den annen side, store sangen har kontaktet ham av passerer gjennom en annen person, men Somchit fortsatt enig ikke med dette emnet, unntatt innrømme om deres snakker.

Leave a Reply