“Maklak Sititisukto muay thai camp” møter “Dennongkae” å kjempe funnily.

Hvem går med noen bør være jublet opp i den andre par bokseren av Suek Chu Chareon Muai Thai på denne 17 mars 2014 mellom Maklak Sititisukto muay thai camp og Dennongkae Mahachaiphattana. Videre har Otea Charumeung sett dette spillet som det er verdt for å få penger. Dessuten kan Maklak vise sin strategi å kamp samt Nongkae å vise albuene for kampene, så denne par bokser kan være morsomt de sikkert. Som et resultat, kan taperen mislykkes av programmet selvfølgelig.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai på denne 17 mars 2014, Angmor Chuchareon Aramwong har laget listen master par bokser mellom Surachai Srisuriyanyothin overfor med Khunsueklek A. Kwangmeung inkludert andre par bokser eller Maklak Sititisukto muay thai camp overfor med Dennongkae Mahachaipattana og støtte par bokser eller Sakmongkol 96 Pheenang overfor med Sibmean S. Trakudthong etter ved Rawee Kornnakornsri overfor med Phetnamngam S. Meeudorn Choktawee Teedet 99 overfor med Phetkamphang S. Sommai, Ploysraboat Fasairesort overfor med Phetphupha Hangthongyaowarat, Naramit T. Samfangkan overfor med Phetsraboat Fasairesort og Rakangthong mot med Pliklock Suwityim.

 

For å bekjempe den andre par bokser mellom Maklak Sititisukto muay thai camp og Dennongkae Mahachaipattana, har Otea Charumeung eller et samarbeid sett verdien av penger på grunn av varianter av strategi for Maklak og god elbowing av Dennongkae. Deretter taperen svikter av programmet, og dette spillet kan være funniness sikkert.

 

Otea viste at denne par bokser er god å muntre opp på grunn av deres ulike talenter, som varianter av strategi for Maklak og god nevene og albuer av Dennongkae. Dermed hver av dem kan mislykkes dette programmet og dette par bokser være en morsom hvilke kanne OppLive uten blinkende øyne.

Leave a Reply