Dommeren vet at “Suek OneThongChai Muay Thai” ikke klar til å installeres.

Kaew Meungkarn eller informasjonsansvarlege offiser Rachadamnern Thai boksing stadion akseptert at nylig Thongchai Rattanasuban har kontaktet meg for å informere dommeren at det ikke er klar til installasjonsprogrammet for Suek OneThongChai på denne tredje mars 2014 på Rachadamnern Thai boksing stadion. Videre jeg ha rapportert dette kan dommeren å vite allerede, og han har rapportert dette kan executive dommeren å vite også. På den annen side, er det opp bedømme ham.

 

Kaew Muengkarn eller informasjonsansvarlege offiser Rachadamnern Thai boksing stadion avslørt hans sinn til journalister av Muai Siam, “i tidligere Thongchai Rattanasuban kan sette neste program på denne tredje mars 2014; men nå kunngjorde han for å avbryte for dette programmet på siste 9 februar 2014. Dessuten, han kontaktet av meg å informere dommeren av Rachandamnern boksing stadion avbryte av dette programmet, så dommeren har rapportert de utøvende commitees allerede også. Er det opp til dommer på komiteer før rapporten dette kan alle igjen.”

Leave a Reply