Sette nye Lumphinee muay thai å kjempe i 7 par boksere.

SIA Nao Wirat Wachirarattanawong bekreftet at han ønsker å gjøre den nye historien for Lumphinee muay thai stadion på Ramintra, så han ba om å bli godkjent for å bekjempe som beskytter forkjemper for 7 par boksere. Dessuten, siden vi begynner å slåss her, det er nei innfatning av beskytte mesteren og fatte mesteren som den store kampen før. Så blir det innstillingen opp Super Fight sendt på denne 28 februar 2014 for å slåss i 4 par boksere etter godkjenning fra komiteene allerede.

 

Nå Sia Nao eller Wirat Wachirarattanawong eller arrangøren av Suek Phetyindee Lumphinee muay thai stadion er tilordnet fra dommerne og executive dommeren å fungere som den store jobben på dette 28 februar 2014, og han sa, “jeg alltid vie meg selv å jobbe for meg boksing leir hele mitt liv og denne 28 februar 2014 min teamarbeid og jeg kan gjøre nye loggen for Lumphinee muay thai stadion på Ramintra etter godkjenning sette den beskytte mester programmet og fatte mester til å kjempe i 7 par boksere allerede. Men siden vi flytter her, er det nei innfatning opp beskytte mester eller fatte mester programmet før. Deretter for neste Super Fight sendt på denne 28 februar 2014, kan vi kjempe for 7 par bokser etter godkjenning fra dommerne nå.”

 

SIA Nao sa i tillegg “Jeg har foreslått dette kan komiteene for vurderer allerede for å sette den store kampen på dette 28 februar 2014 og gjøre den nye historien av Thailand. Dessuten, ville det være det beskytte mester og fatte mester i denne kampen for 7 par boksere; nemlig Prachanchai fatte mester fra Wang bantamvekt Lumphinee, Rungphet 5 stjerner kylling fatte verdensmesteren i fjær vekt Lumphinee Thanonchai, Phetmorakot W. Sangphraphai beskytte mester fra super fjær vekt mester Khwankhao, Phetphanomrung beskytte mesteren av Super fjær vekt Thailand Singthongnoi, Singdam fatte mester fra lett Lumphinee Pakorn, Yodwicha beskytte mester fra lett Thailand Phetbunchu, Tukkatathong fatte mester fra mini Fluevekt Lumphinee nye Luakrak. Som et resultat, vil de kjempe i denne kampen sikkert etter godkjenning fra komiteene.”

Leave a Reply