“Chamuakthong” har møtt for å få hevn.

“Menn Naram” eller Suthep Manop eller et støtte samarbeid av Chamuakthong S. Yupinda har quaranteed for beredskap for denne kampen som nå Chamuakthong har bedre kroppens tilstand enn tidligere for å bekjempe med Yodwicha P. Bunyasit muay thai camp som den andre par bokseren av Suek Phetyindee eller spesielle kampen i Lumphinee historie kamp i Praram IV denne fredagen i 7thFebruary 2014. Huamit eller Sumate Siasattabongkot er overbevist om at Chamuakthong kan bli vellykket på denne kampen sikkert.

 

Etter Chamuakthong S. Yupinda har mister score til Yodwicha P. Bunyasit muay thai leir i den siste kampen siste tirsdag 7 januar 2014 på Lumphinee Thai boksing stadion, nå på denne tiden han har nye sjansen til å kjempe med Yodwicha igjen på denne fredag 7 februar 2014 på Lumphinee Thai boksing stadion. Videre i denne kampen har Yodwicha forhandlet sin vekt Chamuakthong for 3 pund eller 135-138 pounds. Dermed er Suthip Manop eller den støtte samarbeid med Chamuakthong kjempefornøyd etter han har trent Chamuakthong på øya Samui i Surajthanee provinsen før å trene på 13 mynt i Praram IX å være vinneren.

 

Dessuten, er han sikkert at Chamuakthong kan kjempe verdt å investering av muay thai fans sikkert og Huamit eller Sumate Siasattabongkot eller leder av muay thai treningsleir som virkelig trygg at Chamuakthong kan overvinne Yodwicha Bunyasit i denne kampen å være utmerket bokseren 100,000 baht.

Leave a Reply