“Manasak” skal kjempe i internasjonale programmet ved ta omsorg av “Kob”.

Kok Bangbon er interessert i å la Manasak Sitniwat muay thai treningsleir å kjempe i internasjonale programmet, så han tildelt denne arbeide Takoon Phongsupha av Suek Muai Thai kriger for å finne gode køen for Manasak å kjempe med utenlandske bokser. Dessuten, han er trygg i Manasak skjemaet og han ønsker å justere stil boksing ham å favorisere for muay thai fans også.

 

Kok Bangbon sa at “i henhold til ordne arbeidet med internasjonale Thaiboksing program, spesielt for Muai Thai kriger, verden Muai Thai og yrkesmessig Muai Thai Club i Thailand, det gjorde Kok Bangbon eller leder av Muai Sit Niwat boksing leir er interessert i å sende bokserne i sin avdeling, eller Takoon å bli ivaretatt av Takoon for å finne utenlandske par boksere som slåss i internasjonale programmet eller en god sjanse til å kjempe i utlandet også. Deretter vil det være gigantiske versjonen bokser eller Manasak Sitniwat å kjempe kontinuerlig, spesielt i Omnoi boksing stadion. Men det bør åpne muligheten for bokserne å kjempe i utlandet eller kjempe på internasjonale måte inkludert for å justere stil boksing av Manasak rettes hans avdeling av markedsføring mye mer.

 

Bangbon sa at «jeg ønsker Kob eller Takoon å ta vare på utenlandske boksing programmer samt Manasak å kjempe i utlandet fordi han er den store versjonen. Så, jeg ønsker å støtte ham og jeg tror alltid i arbeider i Takoon også.

Leave a Reply