God Muay Thai opplæring for “Kengkhla” å vise sin gode form.

Ouan Chitmeungnon er fornøyd med opplæring av Kengkhla P. Pekko muay thai trening campmuch etter at han har tatt vare selv på Chit Muengnon boksing leir ofte. Så dette fredag 27 desember 2013, kan Kengkhla møte med Phet A. Phimonsri. Dessuten, det er sikkert at Kengkhla kan vise sin bedre form enn den siste kampen i Chumporn-provinsen på grunn av tilstanden hans god kropp. Dermed på neste kamp ønsker han å kjempe i kanal 7 igjen.

 

I tillegg til denne gangen Kengkhla S. Chokkitchai har allerede flyttet inn Ouan Chitmuengnon boksing leiren og hadde kjempet for 1 match nå ved å overvinne score på Rungubon Sakami vakkert i Chumporn provinsen. Så dette fredag, vil han møte med Phet A. Phimonsri som master par bokser av Suek Kertphet sikkert.

 

Ouan Chit Muengnon avslørt at “For denne kampen, Kengkhla har kommet tilbake å øve med meg på Chitmuengnon boksing leir. Videre har jeg tatt vare ham alt men normalt jeg ikke har mye tid til å gjøre. Men fordi jeg woule gjerne se hans perfectness av trening, har jeg god oppmerksomheten å ta vare på ham for å trene seg hele tiden. Som et resultat, bør det informere til muay thai fans at “For denne kampen, Kengkhla har sin utmerkede kroppens tilstand, så det er sikkert å vise sin gode form med min trening, og jeg ville like ham å beseire Phet og slåss med kanal 7 for en tid med støtte til Sia Chun.

 

Det er derfor andre varmt par boksere som muay thai fans i Thailand ønsker å se uansett Oungree til ansikt med Prachanbarn eller alderdom 600,000 baht par bokseren, Thailand møte med Fahsuchon. Dessuten, nå det fortsatt ikke vet at den som får mer penger enn andre. På den annen side, kjempe Phanomrunglek Kertchareanchai ikke i denne kampen på grunn av hans hevelse i ett ben. Deretter blir det Chainoi Worawut Camp å kjempe i stedet med Chamuakphet Luakphrabat, Teelek Rachanon muay thai camp møte med Sprinter Luak Borkor å få mye penger samt Mangkornkhao Sitkhaewphrapon å møte med Kitti Sakrangsit å kjempe faktiske vinneren.

Leave a Reply