“Pakorn” har mye oppmuntring og takk for cheering.

Etter Pakorn har viste god form i fjor til mottar enestående prisen av Thai bokser for Thailand, han takket for alle å gi oppmuntring og presse opp seg frem til har det berømte navnet som nå.

 

Pakorn PK Sanchai Muai Thai Yim eller den nyeste utmerket Thai bokseren har nettopp fått prisen av enestående Thai yrkesmessig boksing i Thailand sport etter annonsere resultatet på innendørsstadion på Huamak for sist torsdag 26 desember 2013.

 

Videre i fjor, Pakorn har utmerket statistikken av kampene fra totalsummer 11 kamper ved å vinne for 7 kamper, binde opp 2 kamper og mister bare to kamper. Så kan han vinne hjertet av dommerne til å få prisen, særlig for hans overvinne for superbank av Rattanabundit university som bare mottatt bare den utestående vice yrkesmessig Thaiboksing på grunn av hans mindre nytte enn Pakorn. Så, denne prisen kan være hans første premie for Pakorns liv også. Som et resultat, har Pakorn avslørt om denne følelsen av hans første premie til samarbeid med Muai Siam “jeg føler så glad for å motta denne første prisen i sitt liv, så jeg vil fortsette å kjempe og øve meg. Så, jeg vil gjerne takke for mine foreldre som alltid støtte meg og alle å gi oppmuntring til meg. Som et resultat, vil ikke jeg gjøre skuffelse noen samt min lærer som alltid lære meg og alle muay thai fans som alltid muntre meg opp faktisk.”

Leave a Reply