Muay thai fans kjeder og ringe for bedre dommeren til dommerne i Lumphinee Thai boksing stadion.

Nå, muay thai fansen kaller dommeren eller Tong, oberst Lertchai Chetasanon eller teknikken president Lumphinee Thai boksing stadion ta vare og sjekk for utførelsen av dommeren i Lumphinee Thai boksing stadion mye mer fordi tidligere inntil nå de alltid dommer i motsatt vei for muay thai fansen for flere ganger. Så er det overfylt muay thai fans i Thailand som ikke liker denne dommeren og ville ikke like å se alle boksing programmer mere. Dessuten, den siste kampen, det hadde blitt dommeren mellom Thailand PK Sanchai Muai Thai Yim og Fasuchon Dragon Muai Thai. Videre kamp i de hele kampene, Fahsuchon syntes å ha flere ulemper enn Thailand, men dommeren fortsatt bedømt i motsatt vei som fører til Thailand for å overvinne score på Fahsuchon med flere score til muay thai fans har kalt for nye dommeren.

 

Ifølge dommeren med motsatt vei til muay thai fans i de siste 1-2 månedene, det viser de fleste frekvensen enn vanlig, spesielt for par bokseren mellom Thailand PK Sanchai Muai Thai Yim og Fahsuchon Dragon Muai Thai å kjempe i Suek Kertphet på fredag 27 desember 2014 på Lumphinee Thai boksing stadion gjør muay thai fans å ringe for oberst Lertchai Chetasanon eller teknikken dommeren å ta vare på Dette emnet og være strenge på alle dommere å dømme på bedre måte. Som et resultat, nå er det alltid galt dommerne for flere ganger før gjør muay thai fans for å være kjedelig og ville ikke like å se noen boksing programmet igjen.

 

En av alle muay thai fans sa at dommeren er alltid på feil måte, spesielt for noen tidligere kamper som alltid dømmer på feil måte mer frekvens inntil vi kan vise det som vil være vinneren. Deretter bør oberst Lertchai Chetasanon være strenge i dette faget mye mer fordi vi er lei nå.”

Leave a Reply