Støtte og oppfordrer “Prachanchai P. Phetnamthong muay thai camp”

For å gi oppmuntring til Phrachanchai P. Phetnamthong muay thai leiren, vil Sia Nao PK Sanchai Muai Thai Yim gi 50,000 baht for hans bokseren hvis han kan vinne Mondam S. Weerapon muay thai treningsleir vellykket. Videre Noi Bangpakok avslørt at tidligere vi kunne vinne ham, så i denne tiden han er forsikret at hans bokseren kan være vinneren med sin god form idet likt idet tidligere sikkert.

 

Dessuten er dette programmet i god gjeldende etter å vite at Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong vil sette millioner baht boksing programmet i det nye året på denne 7 januar 2014 på Lumphinee Thai boksing stadion. På den annen side, blir utenfor av Pakorn PK Sanchai Muai Thai Yim å kjempe for fatte mesteren fra Phetbunchu Bophlabunchu, det møtet mellom Prachanchai P. Phetnamthong og Mondam S. Weerapon muay thai treningsleir som er en annen spennende par bokser å slåss med hverandre også.

 

Det siste åpenbart Kan Noi Bangpakok for reporteren i forrige søndag kveld at “For denne kampen, Prachanchai har praktisert Vel, så han kan håndtere Mondam S. Weerapon muay thai treningsleir med lignende resultater. Men tror jeg fremdeles at Prachanchai kan være vinneren på grunn av sin gode praktisere og oppmuntring. På den annen side, kan Sia Khwag PK Sanchai Muai Thai Yim eller stor tilhenger gi 50,000 baht til Prachanchai hvis han kan vinne hans par bokseren sikkert. Videre Prachanchai hadde vunnet denne par bokser Når kjemper i 108 pounds, men for denne gangen, han godtar for å være bekymret for å kjempe for denne kampen på grunn av bedre ytelse av hans par bokseren. Tvert imot, tror jeg fortsatt på selv å gå inn i neste runde lett på grunn av sin gode forbereder og støttefilene mer av Sia Khwag for 50,000 baht skal oppmuntring av ham.”

Leave a Reply