“Chuchareon Dabransarakham muay thai camp” kan være vinneren av i semifinalen runde.

Chu Chareon Dabransarakham muay thai leiren har viste skjemaet varmere, så nå løytnant Ran eller Niran Yotsapon er trygg på at nå Chu Chareon er klar til ansikt med hvem i semifinalen runde fordi han er flittig å øve seg. Imidlertid bør det være lettsindig eller forventer å kjempe i siste runde ikke tar en titt i hver kamp å vise i god form.

 

Videre fra outsight bokseren i kunngjøringen dag på grunn av flere ulemper enn andre bokser, nå Chuchareon Dabransarakham muay thai leiren er kjent og som den beste bokseren i Frukthiangroup programmet etter at han hadde vist sin utmerket form å beseire Khwanaek S. Suphab pent å gå inn i semifinalen rundt som den første rangen.

 

Deretter på denne kampen, lietunant Niran Yotsaphon eller hodet boksing leir og visepresident Muai Siam nordøst club åpenbart for journalistene Muai Boym at “Chuchareon hadde vist sin imponerende form å være vinneren på den siste kampen, så jeg tror at nå er han klar til å kjempe med hvem på boksing stadion.

 

Lietunant Ran sa at “kunngjøring dag, det bør akseptere at Chuchareon ikke har mye navn; men nå er han god fremtidige bokseren med sin varmere form ved å beseire Khwanaek. Så, nå er han klar til ansikt med den som i i semifinalen runde med ikke uforsiktig eller ikke ta for gitt av hver runde. Dessuten, jeg tror at han skulle være mesteren med sin prøve på best for å bestå i siste runde.

Leave a Reply