“Tui” til å bevise 2 par boksere i kanal 7 muay thai stadion.

Surgeant Tui Sangmorakot ønsker Thai muay thai fans av kanal 7 som fortsatt lurer på i resultatene av 2 par boksere i 2 siste kamper se disse 2 par boksere å bekjempe igjen i Suek Sangmorakot på denne 19 November 2013 inkludert med Chomhoad og Phenthai som alle er alvorlig par bokserne om hvem vil bli vinneren.

IMG_4766

Surgeant Tui Sangmorakot åpenbart for journalistene Muai Boym etter bringe disse 2 par boksere som muay thai fans i Thailand er lurer på å bekjempe igjen mellom Chainoi Worawut som bare knyttet til Deawphayak Sakphlaiphaya som kjempet på siste 20 oktober 2013 og Worawut Emyuden som bare overvinne Nantawat Ch. Rungrote på siste 6 oktober 2013 på kanal 7 muay thai stadium. Deretter vil disse 2 par bokser kjempe igjen på Suek Sangmorakot på denne 19 November 2013 på Lumphinee muay thai stadium etter muay thai fans av kanal 7 fortsatt lurer i resultatene av dem. Deretter vil det inkludere med Chomhoad og Phenthai for å slåss med hverandre om som blir vinneren.

IMG_4767

Surgeant Tui sa at «jeg tror at disse kampene 3 par boksere som vil kringkastes på denne 19 November 2013 på Lumphinee kan være verdig til billett betaling av muay thai fans sikkert, spesielt for master par bokser eller Chomhoad og Phenthai om som vil banke hverandre og Worawut og Nantawat på den siste kampen de fikk poenget med 3-1 slåss kanal 7 muay thai stadion og Chainoi og Daewphayak å kjempe med funniness og bare knyttet til hverandre på siste 20 oktober 2013 møte med hverandre igjen. “

Leave a Reply