“Biao” smilte etter “Phet” kan velge sin neste par bokser.

IMG_4730

Den offisielle av District Administrasjon organisasjon i Biao Luakmakhamwarn er så glad at selskapet Chun Kertphet gi ham en sjanse til å velge par bokseren for slåss med sin elskede bokser eller Rakphet A. Phimonsri muay thai camp mellom Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai treningsleir og Yangthone Yodatsawintransport avhengig av bare vekt. Deretter besluttet Biao å velge av seg og til slutt han valgte Yangthone skal par bokseren overfor med sin elskede bokseren i Seuk Kertphet som kringkastes på denne fredag 8 November 2013 på Lumphinee muay thai stadium i hard vekt eller 115 pounds.

IMG_4731

Offisielle av District Administrasjon organisasjonen i Biao Luakmakhamwarn avslørt at “etter min bokser har kommet tilbake vise skjemaet vakre tidligere å bli taperen for 3 kamper kontinuerlig, han vil ha flere kampen bli med Suek Kertphet på denne 8 November 2013. Dermed arrangøren Chun Kertphet har åpne muligheten for meg å velge par bokseren for min bokser med interesse. Derfor Phet eller min bokser er underholdt bokseren med ingen utnytter fra seere og han ønsker å kjempe i 115-117 pounds, slik at jeg kan velge par bokseren for ham å kampen; nemlig Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai leir i 117 pounds eller Yangthon i 115 pounds. Så, hvis min bokser er interessert å kjempe som, jeg kan velge en av dem for ham. Til slutt velger jeg Yangthone på grunn av sin høyde og morsom stil. men jeg er sikker på at Phet eller min bokser kan kjempe med ham sikkert etter at jeg har så Yangthone å kjempe i den siste kamper. På den annen side, hvis det er Chalarmkhao, er hans størrelse for stor for slåss med min bokser. Videre har min bokser hans utsatt å vinne Yangthone mye mer også”

Leave a Reply