«Toi fra Thailand» avslørte interessant muay thai leire listene.

Advokaten Toi eller Sombun Niruttimathee vil debut Suek veldedighet ImminentAir på denne fredag 15 November 2013 på Lumphinee Thai boxing stadium begynner med master par bokser eller Onechalong Sitsornong muay thai camp overfor med Ponkit Ch. Chienkamon muay thai camp etterfulgt av andre par bokser eller Satanfa Sakami muay thai treningsleir overfor med Wisanlek Ceetrandiscovery Camp inkludert med overfylt av glimrende par boksere i denne kampen.

IMG_4574

For Suek veldedighet ImminentAir som kringkastes på denne fredag 15 November 2013 på Lumphinee Thai boksing stadion med Muaythainyheter å tjene penger for å bygge Bangkhunthian hospital, i det siste dette programmet er allerede sette begynner med master par bokser eller Onechalong Sitsornong muay thai camp overfor med Ponkit Ch. Chienkamon muay thai leir i 116 pounds som er den favoriserte en etterfulgt av andre par bokser eller Satanfa Sakami muay thai treningsleir overfor med Wisanlek Ceetrandiscovery Camp i 118 pounds og støttende par bokser eller Kusakornnoi S. Chulasane Camp overfor med Rungubon Sakami muay thai trening leiren inkludert av de overfylte interessant at muay thai fans i Thailand ikke bør gå glipp kampen skjemaet god muay thai leirene fra Thailand. Dessuten, de kan sende oppmuntring til dem uten skuffelsen sikkert.

IMG_4573

I tillegg finnes det andre par boksere fra mange leire som disse følgende detaljer: Desellek Uddonmueng overfor med Phetatsawin Ceetransferry i 142 pounds, Kengkhla P. Phekko overfor med Dokmaingen P. Phongsawang muay thai camp i 116 pounds, Phetkarat Chitmuengnon overfor med Dabthewada Dabphangnakornbarn i 113 pounds, Chokphichit Phetmeephian muay thai treningsleir overfor med Rit Chitmeungnon i 104 pounds, Koko Paemeanburi overfor med Phenngen Luakchaomasaiwaree i 100 pounds Mongkutngen S. Thianpho muay thai treningsleir overfor med Chokamnuai Chayutkongseab i 120 pund og Khomkit T. Pran 49 camp overfor med Chomrawee S. Buntham i 125 pounds.

Leave a Reply