Få bedre helse i en Muay Thai

De fleste vet om at trening er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å oppnå egnethet, vekttap og helse. Og de er positivt riktige – studier viser konsekvent at trening er en av de største forutsetningene for helse – det gjør oss sterkere, det reduserer sjansene for å trekke en sykdom – det øker bokstavelig talt vår levetid. Så, hva er det som gjør oss lat når vi vet at det smarteste vi kan gjøre er å trene?
Vel, naturen er et dobbeltkantet sverd, på en måte. Som mennesker ønsker vi bevegelse, må vi bevege oss for å holde kroppene våre sunne og sterke. Hvis vi ikke beveger oss nok, begynner musklene i kroppen å oppleve atrofi, noe som betyr at de reduseres i størrelse, elastisitet, styrke og kraft. Våre ledd svekkes, hjerter begynner å svekke seg. Og vårt sinn er ikke så skarpt.
Men på baksiden, for å gjøre ting litt interessant – vi, som mennesker, har en kraftig stasjon for å spare energi også. Så, vi vil ha en tendens til å bruke minst mulig energi for å kunne gjøre noe. Og som vi vet, kan vi i dag gjøre vår levebrød ved å jobbe på en datamaskin. Vi bruker bilen til å komme til markedet og handle for mat. Vi kommer hjem med samme bil, og vi sitter foran TV mens vi spiser middagen vår. Dette er en fin måte å spare energi på – men dette kommer til en enorm pris i form av forverring av vår helse.
Så hvordan finner vi den rette balansen? Selvfølgelig ønsker vi ikke å gå full på treningsmodus og gjøre pushups hele dagen. Vi vil overtrain og kroppene våre vil begynne å svekke som et resultat. Det du vil gjøre er å finne den rette balansen mellom hardt fysisk arbeid med kroppen din og hvile. Det kan høres vanskelig – men vi forsikrer deg om at det faktisk er ganske enkelt. Det vanskeligste ved dette er at du må jobbe hardt for å skape en vane med disiplin når det kommer til å trene ofte og ofte, i lang tid. Men hvis du vedvarer, vil du lykkes i din intensjon om å forbedre helsen din dramatisk. Du vil slanke seg og gå ned i vekt, og du vil se og føle deg bedre enn noen gang før.

Leave a Reply