Foreslåtte Singphlaphaknoi å kjempe for kanal 9 i Thailand igjen.

IMG_4355
Muay thai Promoter av Atsawindam eller Surgeant Kosing Phuphata akseptert at telefonen alltid ringer etter sersjant Kosing Phuphata eller sjefen Sawake Phinsinchai hadde Singphlaphaknoi på channel 9 å møte med Sanmuengnoi Khokphuyim siste søndag 20 oktober 2013. Deretter nå leder av muay thai treningsleir i hele landet kjenner telefonnummeret til ham og ønsker å spørre for å sende Singphlaphaknoi å kjempe på neste kamp igjen til telefonen ringer ofte.

 

IMG_4356

Videre var det utmerket respons for Nokweed eller Singphlaphaknoi som viste sin ytelse med Sanmeungnoi Khokphuyim som fjerde gang etter at han hadde møtt med sin par bokser i de første tre gangene og være vinneren for to ganger. På den annen side, Sanmuengnoi overvinne Singphlaphaknoi for 1 ganger; på den siste kampen, etter at de hadde kjempet for kanal 9 som den tredje par bokseren av Suek Atsawindam for å la Thai boksing fans alle landet å se funnily, for de tre første rundene, Singphlaphaknoi syntes å ha mer styrke, men på den siste runden, Muengnoi syntes å ha mer styrke. Til slutt, Singphlaphaknoi blitt å bli vinneren av slåss med funniness og bli begunstiget til Thai boksing fans mye før Surgent Kosin Phuphata sladret til journalistene Muai Boym som “nå, telefonen min boksing Camp alltid ringer fordi det er flere av leder av boksing leir som hadde sett for denne par bokser fra nord og nordøst og sør for å kontakte meg selv om jeg vet noen av dem. Dessuten, de ba om telefonnummeret til oss og ønsker meg å sende Singphlaphaknoi å kjempe for kanal 9 til batteriet er løp av energi som betyr å ha god respons for min bokseren mye.

Leave a Reply