“Store Chun” skrøt for å justere programmet hans muay thai og interessant par boksere.

Chun Kertphet fjernet master par bokseren mellom SiaKim SitSortortaew muay thai camp og Mongkolchai Khwaithong treningsstudio fra Suek Kertphet kjemper denne fredag 18 oktober 2013 på grunn av deres ikke beredskap. Så kunne han bringe Chomphichit Chuwattana camp å kjempe med Muengthai SorBunyiam muay thai treningsleir å kjempe i stedet for dem, bortsett fra de andre som fortsatt er de samme par bokserne å kjempe på dette programmet.

 

IMG_4324

Suek Kertphet eller verdighet med god støtte av selskapet Chun Kertphet sendt på denne fredag 18 oktober 2013 på Lumphinee Thai boksing stadion i Thailand, er det en interessant selv om det ikke stor programmet, har flere interessante par boksere å kjempe med billetter 270 baht for tredje etasje. Men selv om SiaKim SitSortortaew muay thai camp og Mongkolchai Khwaithongyim ikke kjempe i denne kampen på grunn av deres ikke beredskap, arrangøren Chun Kertphet fjernet deres navn fra dette programmet allerede. Heldigvis, vil det være Chomphichit Chuwattana leiren og Muengthai SorBunyiam muay thai treningsleir å kjempe i stedet for dem, og det siste Chomphichit vant bare Muengthai på grunn av hans ikke god forberedelse. Dessuten, nå Muengthai ønsker hevn igjen med få penger for minst 300 000 baht. Derfor denne par bokser er interessant og hvis dette passer Muengthai godt forberedt Chomphichit ville utføre vanskelig oppgave for sikker.

 

IMG_4325

I tillegg utover Chomphichit og Muengthai å kjempe på dette programmet, vil det bli de andre par bokserne; nemlig Yokphet Somphongmapthapud muay thai camp og Phenthai Singphatong, Chalarmkhao Kertchalermphop og Sia Bin Kertchareanchai muay thai camp muay thai treningsleir, Phetchartchai Chaoraioai og Jamesak Sakburiram Camp, Sakulchailek Dabphangnakornbarn og Yodphadang Kertbanchong, Praewphak Yodatsawintransport og Phrachanbarn Wisutchareanyon.

Leave a Reply