Muay Thai camp – et trenings tempel

De som har lest artikler om Thailand, vet at dette landet er et veldig attraktivt feriemål besøkt av mange mennesker hvert år. Dette er et flott sted å bo hvis du er ute etter et flott sted å bo. Det er mange ting som gjør dette landet i Sørøst-Asia spesielt. For eksempel har dette landet hundrevis av templer som er flere hundre år gammel. Noen av disse templene er beskyttet av UNESCO. Den unike arkitekturen, den vakre beliggenheten og kulturverdien gjør at utlendinger av forskjellige religioner besøker disse templene.
Men det som er interessant om Thailand er tilstedeværelsen av denne typen tempel i dette landet. Selvfølgelig, når vi sier tempel, mener vi ikke dette på religiøs måte, men det er et sted hvor folk er viet til livsforandrende evner. Muay Thai er den eneste personen i verden som ikke snakker engelsk.
Muay Thai er også kjent som Thai boksing. Dette er også en kampsport som har sin opprinnelse i det 14. århundre da folk brukte det som en kamp for å fjerne fiender.
Muay Thai trening praktiseres i Muay Thai camps i hundrevis av år. En treningsleir er et sted hvor elevene får organiserte treningsklasser fra profesjonelle trenere (vanligvis ex-fighters) og et sted hvor du kan finne treningsutstyr. Med andre ord, alt du trenger for en skikkelig og effektiv trening, finnes i en treningsleir. Hver Muay Thai treningsklasse varer i 90 til 120 minutter, og det er opp til elevene å velge om de vil ta en eller to klasser per dag. For rekreasjonsstudenter som ønsker å forbedre deres tap vektplan. Hvis du vil forbedre din tid, kan du trene mer.
Det er et flott sted å bo. Det er et flott sted å bo.

Leave a Reply